‘Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’. Foto: Ard Jongsma

Live

Jeg kan høres rundt omkring i landet med disse orkestre:

Stöjberg
Zenobia
Louise Støjberg | Martin Rauff duo
Uhrban Stöjband
Støjberg/Thorsteinsson

Tidligere projekter

Jeg har spillet med mange forskellige musikere igennem mit liv, fra musicalopførsler og sommerspil til pop med mine gamle venner i Ordentlige Folk. Jeg havde igennem en årrække fornøjelsen af at synge kor for Neighbours i Mariehaven i Ansager, hvor jeg stoppede i efteråret 2014 grundet travlhed med mine andre projekter, som du kan læse om ovenfor.

I Marts 2018, var jeg så heldig at vinde ‘Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’, for mit arbejde med Zenobia og Louise Støjberg | Martin Rauff duo (LSMR). En pris jeg føler mig meget beæret over at modtage.

Undervisning

Jeg underviser i sang som hovedfag på MGK syd, Kolding, og på Kolding musikskole. Jeg er også arrangør og instruktør på Vesterlund Efterskoles årlige musikshow og har lavet en del større kor-projekter, bla. efterskolekoret på DGI’s landsstævne 2013 i Esbjerg.

Uddannelse

Jeg har den 5 årige diplomuddannelse fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København (RMC) og har efterfølgende taget en 2 årig efteruddannelse på Voice Embodiment (Anne Rosing metoden). Dertil kommer en række kurser i diagnosticering af stemmen, strubemassage og rehabilitering af stemmer (Anne Rosing metoden).

© copyright Louise Støjberg