‘Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’. Foto: Ard Jongsma

Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’. Foto: Ard Jongsma
I Marts 2018, var jeg så heldig at vinde ‘Årets Folk Sanger (Vokalist)’, ved ‘DMA Folk 2017’, for mit arbejde med Zenobia og Louise Støjberg | Martin Rauff duo (LSMR). En pris jeg føler mig meget beæret over at modtage.

Live

Jeg kan høres rundt omkring i landet med disse orkestre:

Stöjberg
Zenobia
Louise Støjberg | Martin Rauff duo
Uhrban Stöjband
Støjberg/Thorsteinsson
Hyldestkoncert: Joni Michell

Tidligere projekter

Jeg har spillet med mange forskellige musikere igennem mit liv, fra musicalopførsler over pop med  bandet “Ordentlige Folk” til 70´er rock med Uhrban Stöjband. Igennem en årrække havde jeg fornøjelsen af at synge kor for Neighbours and friends ved “Sommersang Mariehaven” i Ansager, hvor jeg stoppede i efteråret 2014 grundet travlhed med mine andre projekter. Jeg er en del af et musikerkollektiv hvor vi gennem en lang årrække har spillet støre hyldest koncerter for musik vi elsker. Først “The Last Waltz”, så “Woodstock 69” og senest “Joni Mitchell” i anledning af hendes 80 års fødselsdag.

Undervisning

Jeg underviser i sang og sangskrivning som hovedfag på MGK syd, Kolding, og på Kulturskolen Kolding.

Uddannelse

Jeg har den 5 årige diplomuddannelse fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København (RMC) og har efterfølgende taget en 2 årig efteruddannelse på Voice Embodiment (Anne Rosing metoden). Dertil kommer en række kurser i diagnosticering af stemmen, strubemassage og rehabilitering af stemmer (Anne Rosing metoden).

© copyright Louise Støjberg